Så livar du upp hemmet under dagarna inomhus

De allra flesta spenderar just nu extra mycket tid hemma tillsammans med familjen.

På flera sätt väldigt mysigt men samtidigt kan karantänen ibland göra att hemmet känns instängt, tråkigt och utan inspiration.

Detta gäller för alla i familjen – inte minst barnen!

Låt barnen vara med och dekorera

Vi tycker därför att man borde ta till vara på den här tiden och piffa till sitt hem.

Och när väl ska göra det är det lika bra att du gör hela denna aktivitet till en familjeaktivitet. Har du barn är vi säkra på att de kommer tycka detta är roligt.

Du kan då exempelvis börja med att välja ut vilka Wallstickers barn som ni ska köpa hem för att dekorera ert hem. Vi rekommenderar att du låter barnen få vara med att bestämma här.

När du fått hem produkterna är det sedan dags att få fast dessa wallstickers på väggarna. Sammarbeta i familjen och gör renoveringen till något roligt som alla iblandade kommer att uppskatta.

Fördelar med att beställa wallstickers online

Vi på Labbserver rekommenderar alltid att handla wallstickers på nätet, och speciellt nu i tider som dessa. Det är enligt oss helt enkelt mycket smidigare och lättare att handla online än vad det är i en fysisk butik. Men vilka fördelar finns rent konkret då?

  • Du kan handla produkterna direkt från ditt hem i princip när du vill. Det enda som du behöver är en telefon, surfplatta, eller dator med en internetuppkoppling.
  • På nätet är det väldigt vanligt att du kan hitta produkter till ett lägre pris än vad du kan i fysiska butiker. Detta beror på att e-butiker vanligtvis inte har lika höga kostnader som fysiska butiker och på så sätt har de möjlighet att pressa priserna lite mer.
  • Utbuden på nätet är otroligt stora och varierade. Det finns helt enkla något för alla smaker. Trots en stor mängd produktartiklar är det ändå relativt enkelt att navigera sig runt för att hitta den wallstickern du vill ha. Detta tack vare e-butikernas smarta filtringssystem.
  • Även fast du inte får hem produkterna lika snabbt som om du skulle köpa i en fysikbutik så brukar leveransen från de flesta e-butiker gå relativt snabbt.

Smarta dekorlösningar i en föränderlig värld

Det fiffiga med att investera i wallstickers för att dekorera barnens rum är att dessa går att byta ut utan större ansträngning.

Som alla vet så förändras barnens intresse en hel del under uppväxten. Ett tag gillar de en viss sak och ett annat tag gillar dem något annat. Därför är det smart att inte dekorera med någonting som är permanent och svårt att byta ut.

Ta hand om varandra lite extra under denna speciella tid i världen. Försäkra dig om att ditt hem är en källa till glädje och trygghet under dessa veckor och månader i en värld med social distansering.

Lämna en kommentar