Recension av Sambla

Att låna pengar är inte det lättaste som finns. I dagsläget finns det flera olika kreditgivare som erbjuder lån av olika slag och att veta vilket erbjudande som är bäst är inte lätt. Att hålla koll på räntor, effektiva räntor, avgifter och återbetalningstider kan vara väldigt förvirrande, men som tur är finns det tjänster som gör denna krångliga process lättare.

Idag ska vi recensera onlinetjänsten Sambla. Företaget grundades 2014 och är en låneförmedlare som är etablerad i Stockholm.

De har sedan starten hjälpt över 200 000 människor att hitta de bästa lånevillkoren på marknaden. Vi kommer nedanför som sagt göra en recension av Sambla. Och denna recension kommer inkludera hur tjänsten stegvis fungerar, generell information om tjänsten och vår åsikt om hur den fungerar.

Vilka krav finns det?

Sambla fungerar som en samlingsplats för privatlån, där hela 35 st olika banker är anslutna till deras tjänst. När du ska ta ett lån skickar du helt enkelt in en ansökan genom Sambla. Sedan kommer Sambla skicka vidare ditt låneförslag till alla dessa banker som sedan återkommer med deras bästa ränta.

Du kan välja att låna mellan 10 000 – 600 000 kr. Du får även välja vilken återbetalningstid du vill ha och i dagsläget är det möjligt att välja mellan 1 – 15 år.

Dock finns det vissa krav som du måste uppfylla för att i huvudtaget kunna få låna pengar genom Sambla. Du behöver minst vara 18 år gammal och ha en inkomst på minst 10 000 kr i månaden. Du behöver även vara svensk medborgare och du får inte har ha några skulder hos Kronofogden. Betalningsanmärkningar ska dock inte vara något problem uppger de.

Hur går det till?

När du ska ta lån med hjälp av Sambla är det en del enkla och snabba steg som du först måste ta dig igenom. Först och främst behöver du fylla i den kostnadsfria ansökan på deras webbsida som inte tar mer än 2-5 minuter att fylla i.

Sambla sammanställer sedan som sagt 35 olika långivare. Man kan sedan säga att det blir som en sorts budgivning där långivarna får ge sina bästa låneförslag till dig – som du sedan kan välja och vraka mellan.

Eftersom du nu har flera olika långivares bästa låneförslag framför dig som du nu kan jämföra, så kan du enkelt välja det låneförslag som du tycker är bäst. När du valt långivare behöver du sedan bara signera med BankID och sedan kommer pengarna betalas in på ditt konto inom några dagar.

Vår åsikt och omdöme

Vi på Labbserver tycker denna tjänst är ett otroligt bra verktyg som du verkligen borde ha i åtanke att använda när du planerar på att ta lån. Det är väldigt enkelt att använda sig av Samblas tjänst och du spara både pengar och en väldigt massa tid jämfört med om du skulle gjort hela denna process själv.

Utöver allt detta är tjänsten också helt gratis för dig som vill ta lån. Det är nämligen så att banken som du väljer att ta lån ifrån är de som betalar Sambla. Så det finns absolut ingenting du kan förlora på att använda dig av deras tjänst.

Lämna en kommentar