Det nya flaggskeppet Samsung Galaxy S20 har lanserats

Samsung fortsätter att stärka sin ställning på den globala smartphone-marknaden genom släppet av sitt nya flaggskepp Galaxy S20. Detta är uppföljaren till Galaxy S10 som släppes förra året, även om man inte kan tro det då de ändrat numreringen av sin numera ikoniska Galaxy S-serie.

Dessa telefoner har länge varit favoriter bland Android-användare och under de senaste åren har Samsung sålt en hel del av denna populära telefonmodell. Många har dessutom förknippat Android med just Samsung, och det om något är ju ett bra betyg på en marknad där det finns så pass många andra smartphone-tillverkare än just Samsung.

Samsung tenderar att lansera nya modeller i sin Galaxy S-serie under februari månad varje år, och så även i år då de hade sin presentation av den nya modellen den 11 februari. Det är alltid ett stort intresse kring detta event och det är många konsumenter, journalister, och andra personer som förväntansfullt ser fram emot vad Samsung ska introducera till marknaden.

Allt om flaggskeppet

Galaxy S20 är en kraftfull telefon. Det kan man enkelt konstatera genom att titta på dess specifikationer och egenskaper. Vi ska inte tråka ut er med detaljerna kring detta, och är du intresserad av att läsa på ordentligt om den här telefonen är all information endast en googling bort.

Hur som helst så har Samsung ännu en gång varit med att sätta standarden för vad en kraftfull smartphone ska vara kapabel till. De ligger ständigt i framkant på många sätt, och det är kanske också därför som alla deras kunder år efter år fortsätter att köpa deras nya telefoner.

Väljer du att köpa detta flaggskepp kan vi starkt rekommendera att du köper ett (eller flera) Samsung Galaxy S20 skal för att skydda den från potentiella skador. Det är ju trots allt inte särskilt kul om den skulle skadas då den billigaste varianten kostar omkring 9 000 kronor, medan de lite dyrare kostar över 10 000 kronor.

Hur ser framtiden ut för Samsung och Galaxy S-serien?

Detta är såklart väldigt svårt att sia om, och det är något som helt enkelt visar sig med tiden.

Men om man ska försöka sig på några kvalificerade gissningar kan man tänka att Samsung kommer fortsätta utveckla Galaxy S-serien även framgent. Detta har under alla år varit deras främsta smartphone-modell som varje år fått de senaste funktionerna och den bästa hårdvaran.

Detta faktum och deras varumärke är så pass inarbetat numera att de såklart vill fortsätta kapitalisera på det de under så många år lagt grunden för. Det är också rimligt att anta att Samsung kommer fortsätta att ligga i framkant de kommande åren när det gäller den teknologiska utvecklingen. De har ju trots allt stora resurser och mängder med duktig personal som dagligen arbetar för att förbättra både hård- och mjukvara i deras produkter.

Vår fråga till dig som läser detta är egentligen rätt enkel: Har eller kommer du att köpa Samsung Galaxy S20? Varför eller varför inte? Det vore intressant att veta vad ni tycker för att få en uppfattning om vad konsumenterna tycker om den här smartphone-modellen.

Lämna en kommentar